Yoga & Bodybalance Schiedam
FitSportLand

Yoga en Bodybalance zijn lessen waar rust met een flow worden gecombineerd

In ons sportcentrum in Schiedam hebben wij een breed scala aan mindfulness lessen. Als je op zoek bent naar een rustige yogales waar veel aandacht is voor ademhaling, stretchen en ontspanning dan is een yin-yogales iets voor jou. Wil je daarnaast ook werken aan je kracht, balans en techniek dan is een pittigere Vinyasa-flow les misschien voor jou ideaal om te volgen. Wil je een combinatie van yoga en pilates op rustige muziek, dan is Bodybalance de les voor jou.  Kortom: er is voldoende keuze aan yogalessen in ons sportcentrum in Schiedam. Onze instructeurs zijn opgeleid aan diverse erkende opleidingscentra en geven vol passie les. Wist je dat er in ons sportcentrum in Schiedam zelfs een Stoere mannen-yogales is? Deze les is speciaal voor de mannen gemaakt.

Voor wie is Yoga en Bodybalance?

Wil je in je vrije tijd een les waar je naast een milde training ook een stukje rust kan vinden, dan zijn yoga en Bodybalance de ideale lessen om bij ons centrum in Schiedam te volgen. Bij deze zogenoemde mindfulnesslessen staat een combinatie van een milde inspanning en ontspanning voorop. Belangrijke onderdelen in deze les zijn: Stretchen, leniger worden en ontspanning. 

Bodybalance is een programma van Les Mills dat in onze sportschool in Schiedam heel populair is. Een les Bodybalance heeft een mooie mix van kracht, lenigheid, balans en ontspanning.

De les is een goede aanvulling op alle andere sporten die wij aanbieden in onze sportschool in Schiedam. Bodybalance wordt gegeven in een mooie flow op muziek zonder danspassen. De variaties in een les Bodybalance zorgen ervoor dat ook mensen die al bekend zijn met yoga erg genieten van dit programma.

De voordelen van Yoga en Bodybalance

Bij onze sportschool in Schiedam bieden wij veel diverse vormen van yoga aan. Yoga maar ook Bodybalance hebben veel voordelen voor de gezondheid zoals:

Je bent van harte welkom om een proefles yoga en Bodybalance mee te doen. Voor dagen en tijden: zie het sportrooster.

Yoga Schiedam 3

Wil je zelf een keer ervaren of FitsportLand bij je past?

Claim dan nu jouw gratis proefles!

BIJNA KLAAR 50%