Personal Training Schiedam
FitSportLand

Gegarandeerd resultaat met personal training

Personal training bij onze sportschool in Schiedam kan heel gevarieerd zijn. Of je nu wilt afvallen, meer spiermassa wilt, fitter worden of hersteltraining? Het maakt niet uit wat je doel is, bij personal training in Schiedam bij FitsportLand draait alles om jou en het doel dat jij wilt behalen. Je krijgt een zeer persoonlijk en doelgericht trainingsplan op maat met altijd nieuwe uitdagende schema’s waarmee we één op één met jou aan de slag gaan. De frequentie van personal training bepaal je zelf en je kan de training combineren met de andere lessen/trainingen die je bij ons volgt.

Gratis voedingsplan en coaching bij personal training

Wij geloven niet in standaard voedingsschema’s, ieder mens is anders en een voedingsschema heeft alleen kans van slagen als dit een persoonlijk advies is. Bij personal training in Schiedam begeleiden wij je dan ook bij jouw persoonlijke voedingsadvies. Wij stellen wekelijks je voedingsadvies bij waar dat nodig is.  Alle voedingsschema’s worden door een sportdiëtiste opgesteld. Natuurlijk is het persoonlijke voedingsplan en het wegen en meten bij de prijs van personal training inbegrepen.

Personal training in Schiedam ook bij herstel na blessures

Bij ons is veel vraag naar intensieve persoonlijk begeleiding na een blessure. Bij hersteltrainingen kan men het beste starten met personal training. Het voordeel van het volgen van personal training in Schiedam is dat we een zeer specifiek schema maken, doelgericht gaan werken aan het herstel en ook rekening houden met nieuwe doelen. Daarnaast wordt er veel aandacht besteed aan een goede techniek om nieuwe blessures te voorkomen.

Personal training met als doel een gespierd lichaam

Veel mensen willen graag een mooi atletisch gespierd lichaam. Een laag vetpercentage en een hoge spiermassa geven daarnaast vele gezondheidsvoordelen.  Wat men vaak niet weet, is dat voeding en training heel nauw samenhangen om een gespierd lichaam te krijgen. Onze personal trainers in Schiedam hebben jaren ervaring om voor jou de ultieme combinatie van voeding en training op te stellen en je te coachen bij het bereiken van je doelen.

Personal Training Schiedam 3.2

Wil je zelf een keer ervaren of FitsportLand bij je past?

Claim dan nu jouw gratis proefles!

BIJNA KLAAR 50%