Muziek & bewegen Schiedam
FitSportLand

Muziek & bewegen in Schiedam, veel mogelijkheden

In ons sportcentrum in Schiedam hebben wij een zeer groot aanbod aan groepslessen Muziek & bewegen. Of je nu een uitdagende dansles wilt met een moeilijke choreografie of een eenvoudige dansles, wij bieden bij FitsportLand Schiedam alle vormen van Muziek & bewegen aan. Als je een les Muziek & bewegen volgt, dan werk je vaak op de beat van de muziek waar de passen op worden uitgevoerd.

Welke lessen Muziek & bewegen zijn er?

Cardio Shape en Body Fit

Combinatie lessen van een gemiddeld niveau. De les bestaat uit een korte dans, oefeningen en soms een stukje steps. Bij Cardio Shape wordt er iets meer tijd besteed aan oefeningen.

Combat HIIT training

Een stoere pittige les waarin bewegingen uit de vechtsport afgewisseld worden met oefeningen.

123 Dance en Power Dance

Dit zijn de echte danslessen in ons sportcentrum in Schiedam. Wil je dansen en werken naar een eindnummer en helemaal los gaan, dan is dit de les voor jou. Deze les is vooral geschikt voor mensen met danservaring.

Bodyjam

Net zoals Bodypump en Bodybalance is dit een programma van Les Mills. Elke kwartaal wordt je uitgedaagd om nieuwe dansen te leren. Omdat je drie maanden de tijd hebt is deze les voor alle niveaus geschikt.

Zumba

Een hele afwisselende les waarbij je soms meer dan 10 dansen per uur aangeleerd krijgt. Deze les is geschikt voor alle niveaus.

Flow-Challenge

Een pittige les die ook goed toegankelijk is zonder danservaring, elk nummer is een nieuwe uitdaging. Alle routines zijn makkelijk te volgen, zonder echte danspassen maar pittig qua intensiteit.

Steps

Dansen op en rond de step is het leukste wat er is. De beenspieren worden flink getraind en je calorieverbranding ligt hoog, omdat je van de step op en af moet stappen. De les is een ware uitdaging voor dansers die net iets meer willen.

De voordelen van Muziek & bewegen

Naast een beter uithoudingsvermogen en een hoge calorieverbranding wordt er bij de lessen Muziek & bewegen ook veel aandacht besteed aan het verbeteren van de coördinatie en leren bewegen op muziek. Daarnaast zeggen de sporters die deze lessen volgen dat ze het vooral super leuk vinden en dat ze met een goed gevoel weer naar huis gaan.

Je bent van harte welkom om een proefles Muziek & bewegen mee te doen. Voor dagen en tijden: zie het sportrooster.

Dance schiedam

Wil je zelf een keer ervaren of FitsportLand bij je past?

Claim dan nu jouw gratis proefles!

BIJNA KLAAR 50%