Suspension training Schiedam
FitSportLand

De beste complete body-workout is Suspensiontraining

Suspensiontraining, ook wel TRX-training genoemd, is de hype van Fitsportland Schiedam. Suspensiontraining in Schiedam is de beste training als je je hele lichaam wilt trainen, je conditie wilt verbeteren en een betere figuur wilt krijgen.

De resultaten bij het volgen van Suspension training zijn groot. Niet alleen je benen en armen worden getraind, maar  ook alle rompspieren worden extra getraind wat zorgt voor sterke rug-en buikspieren. Daarnaast word je bij veel oefeningen uitgedaagd om je uithoudingsvermogen te verbeteren.

Voor wie is Suspension training?

Suspensiontraining bij onze sportschool in Schiedam is voor mannen en vrouwen die een afwisselende training willen die ze op hun eigen niveau kunnen uitvoeren. Suspensiontraining is vooral populair omdat je de de intensiteit zelf kan bepalen, hierdoor is deze les geschikt voor beginners en gevorderden. Wil je een sterke core om rugproblemen te voorkomen, dan is dit de les voor jou. Sporters die Suspension training volgen bij onze sportschool in Schiedam zien hun figuur veranderen en voelen dat hun uithoudingsvermogen verbetert en hun spierkracht toeneemt.

De Voordelen van Suspension training

Zoals aangegeven biedt Suspensiontraining veel voordelen. Niet alleen je uithoudingsvermogen zal verbeteren, maar ook je spierkracht en je figuur. Omdat je je eigen niveau kunt bepalen, is dit de ideale les voor iedereen. De les is elke keer weer een uitdaging en biedt veel afwisseling. 

Je bent van harte welkom om een proefles Suspension training mee te doen.

Voor dagen en tijden: zie het sportrooster.

gymzaal schiedam 1 - kopie

Wil je zelf een keer ervaren of FitsportLand bij je past?

Claim dan nu jouw gratis proefles!

BIJNA KLAAR 50%