Afvallen Schiedam
FitSportLand

Met ons afvalprogramma SHAPE eindelijk je streefgewicht behalen

Wil jij op een verantwoorde manier snel afvallen en op je streefgewicht komen? Volg bij onze sportschool in Schiedam een op maat gemaakt afvalprogramma genaamd SHAPE. Onder leiding van een ervaren voedingsdeskundige en een sportdiëtiste wordt er een persoonlijk voedingsadvies gemaakt. Om de week is er vervolgens een weegafspraak om je vorderingen te evalueren en eventueel het advies bij te stellen. Gedurende het gehele afvalprogramma begeleiden wij jou om je doelen te behalen. Het SHAPE-afvalprogramma is al te volgen voor 10 weken.

Voedingsadvies: meer spiermassa en minder vetmassa

Wil je op een verantwoorde manier je spierpercentage verhogen en je vetpercentage verlagen? Ook dat is natuurlijk mogelijk! Een misvatting is dat er altijd minder gegeten moet worden voor minder vetmassa. Onze cliënten die met het SHAPE-programma droger en gespierder willen worden, krijgen een persoonlijk advies waarbij uitgebalanceerde voeding en effectieve trainingsmethoden voorop staan om hun doel te behalen. Onze sportdiëtist is ervoor opgeleid om uitgekiende persoonlijke voedingsschema’s te schrijven waarmee je, in combinatie met gerichte krachttraining je doelstellingen zeker zult behalen.

Voedingsadvies en begeleiding om fitter te worden

Afvallen is niet voor iedereen een doel. Wil je niet afvallen maar je fitter voelen? Wij kunnen je hierbij heel goed begeleiden. Onder leiding van de sportdiëtiste wordt de voedingsinname doorgenomen en vervolgens wordt er een advies geschreven met fitter worden als doel. Dit gaan we voor elkaar krijgen door middel van een optimaal voedingspatroon zonder supplementen. Al veel mensen die SHAPE-programma hebben gevolgd met als doel om fitter te worden, hebben veel profijt gehad bij de begeleiding en coaching tijdens dit proces.  

Afvallen Schiedam 2

Wil je zelf een keer ervaren of FitsportLand bij je past?

Claim dan nu jouw gratis proefles!

BIJNA KLAAR 50%