Fitness Schiedam
FitSportLand

Fitness in Schiedam voor alle doelgroepen

Wij willen dat iedereen zich thuis voelt in onze sportschool en daarom staat persoonlijke aandacht en een fijne sfeer in onze club centraal. Het fitnesscentrum is ingericht met apparatuur van het gerenommeerde merk Technogym. Voor de krachtsporters is er natuurlijk ook een vrije trainingsruimte. Onze fitnessruimte is uitgerust met alle gemakken zoals airco’s en tv’s. In de kleedkamer beschikt zowel de dames en herenkleedkamer over douches en een sauna.

Gratis proefles en advies

Onze sportschool hecht veel waarde aan persoonlijk advies en begeleiding. Wil je sporten bij onze sportschool in Schiedam dan is een proefles en advies natuurlijk altijd gratis. Wij bieden in onze fitness in Schiedam professionele en persoonlijke begeleiding. Onder leiding van een ervaren instructeur maken wij graag een persoonlijk trainingsschema waardoor we de workout volledig aan jou wensen aanpassen.

Fitnessen in FitsportLand Schiedam: ook bij revalidatie

Ben je onder begeleiding geweest van een fysiotherapeut en wil je je training voortzetten? Dan hebben wij de kennis en ervaring om jou verder te begeleiden in ons fitnesscentrum in Schiedam. Aan de hand van jouw trainingsverleden en jou te behalen doelen, maken onze gediplomeerde fitnessinstructeurs  een persoonlijk trainingsschema.

Fitness 60plus bij FitsportLand Schiedam

Veel senioren sporten met veel plezier in ons fitnesscentrum in Schiedam. Onze apparatuur is zeer gebruiksvriendelijk en ervoor gemaakt om ook op oudere leeftijd veilig te kunnen trainen. Er zijn heel veel gezondheidsvoordelen als men op latere leeftijd fitnesstraining doet. Zo neemt de spierkracht toe en de botdichtheid maar, natuurlijk is fitnesstraining ook goed voor het uithoudingsvermogen, de balans en de coördinatie. Bij een gratis proefles doen wij ons uiterste best om voor u een prettig schema te maken en u te begeleiden. Twijfel niet langer, plan nu een gratis proefles via de groene balk op de homepagina of bel ons op 010-4710404 en wij staan  klaar om u te begeleiden.

Fitnessen in Schiedam, ook voor krachtsporters

Ook voor krachtsporters hebben wij in ons fitnesscentrum in Schiedam voldoende mogelijkheden om te trainen. Naast losse dumbells, olympische halters en losse banken, hebben wij ook een crossrek, kettllebells, sandbags, etc. Kortom, voldoende om te werken aan je spierkracht en shape.

Fitness Schiedam Fitsportland

Wil je zelf een keer ervaren of FitsportLand bij je past?

Claim dan nu jouw gratis proefles!

BIJNA KLAAR 50%