Cardio Boxing Schiedam
FitSportLand

Cardio-boxing: de ultieme manier om in shape te komen

Boksen heeft heel veel voordelen maar, veel mensen willen niet full contact sparren.

Wij kunnen ons  goed voorstellen dat een full-contactles voor veel mensen te blessuregevoelig is en daarom hebben wij in onze sportschool in Schiedam de ideale bokstraining ontwikkeld waar men zonder full-contact een hele pittige bokstraining kan krijgen. Wij noemen deze les Cardio-boxing omdat het cardio gedeelte ook een belangrijke rol speelt in deze pittige bokstraining.

Voor wie is Cardio-boxing?

Cardio-boxing in onze sportschool in Schiedam is voor mannen en vrouwen die bokslessen willen volgen zonder full contact op lichaam of gezicht. Cardio-boxing is voor iedereen die aan zijn/haar conditie wil werken en daarnaast meer souplesse, kracht en coördinatie wil ontwikkelen. Daarnaast is boksen de ideale calorieverbrander. Kortom: Cardio-boxing is de perfecte les om helemaal in shape te komen; je wordt gemotiveerd om het uiterste uit jezelf te halen.

De Voordelen van Cardio-boxing

Cardio-boxing biedt veel voordelen. Niet alleen je uithoudingsvermogen zal verbeteren, maar ook je motoriek, kracht en reactievermogen worden tijdens de training flink op de proef gesteld. Daarnaast geeft Cardio-boxing je ook meer zelfvertrouwen. Er wordt tijdens de les niet direct op het lichaam gestoten of geschopt maar op stoot- en trapkussens. Op deze manier zal je toch de kracht van een klap aanvoelen en leren te incasseren. Je leert snel te reageren op een stoot, te verdedigen en aan te vallen. 

Je bent van harte welkom om een proefles Cardio-boxing mee te doen. Voor dagen en tijden: zie het sportrooster. Handschoenen en binnenhandschoenen hebben wij voor iedereen tijdens de cardio-boxing gratis in bruikleen.

Cardio boxing Schiedam (4.1)

Wil je zelf een keer ervaren of FitsportLand bij je past?

Claim dan nu jouw gratis proefles!

BIJNA KLAAR 50%