Bootcamp & HIIT Schiedam
FitSportLand

Bootcamp en HIIT training; een echte uitdaging

Bootcamp en HIIT training in onze sportschool in Schiedam zijn de lessen die een echte uitdaging zijn voor de sporter die meer wilt. De lessen zijn intensief door de vele uitdagende oefeningen die erin verweven zijn. Vooral sporters die meer uitdaging willen en gemotiveerd willen worden om het uiterste uit hun training te halen, kiezen voor deze lessen. De lessen zijn elke week anders, waardoor je naast het verbeteren van je uithoudingvermogen ook werkt aan het verbeteren van o.a. je motoriek, lenigheid, kracht en souplesse.

Voor wie zijn de Bootcamp en HIIT training?

Bootcamp en HIIT training zijn de lessen in onze sportschool in Schiedam die populair zijn bij zowel mannen en vrouwen die een intensieve en  gevarieerde training willen. Er wordt gebruikt gemaakt van het eigen lichaamsgewicht, maar ook van materialen zoals: kettelbells, dumbells, touwen, matten, steps, etc.  Wil je meer uitdaging en het uiterste uit je training halen, dan zijn Bootcamp of HIIT training de lessen die bij jou passen.

De Voordelen van Bootcamp en HIIT training

Bij deze lessen komen eigenlijk alle vormen van training terug die je o.a. in Body-pump en Suspension tegenkomt. Maar daarnaast wordt er ook extra aan het uithoudingsvermogen gewerkt en spelen motoriek en snelheid een rol. Veel teamsporters volgen deze lessen bij onze sportschool in Schiedam naast hun teamsport of in een rustperiode. Sporters die meedoen aan deze lessen merken dat hun uithoudingsvermogen flink verbetert en dat ze sterker en sneller worden.

Je bent van harte welkom om een proefles Bootcamp en/of HIIT training mee te doen. Voor dagen en tijden: zie het sportrooster.

Bootcamp Schiedam -gymzaal 2

Wil je zelf een keer ervaren of FitsportLand bij je past?

Claim dan nu jouw gratis proefles!

BIJNA KLAAR 50%