Wil je weten of Fitsportland Schiedam en al haar faciliteiten bij jou past?

Vul de vragenlijst in en en we nemen snel contact met je op!

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE
NIEUWSBRIEF.

INFO OVER COMPENSATIE EN ... NIEUW NU OOK BUITENFITNESS MET ONZE MATERIALEN

Helaas moeten we in deze lockdown langer gesloten blijven. Alle informatie vind je kort in deze mail maar voor meer info klik hier. 

Wij  geven vanaf 15 december diverse sportlessen live via onze open Facebookpagina en dagelijks komen er nieuwe lessen op ons Youtube kanaal bij. Ook is er de gelegenheid om voor de deur met onze materialen te trainen. Voor meer info bel 010-4710404 (09.00-12.00 en 16.00 19.30) 

We willen al onze leden tegemoet komen in de lesgelden en berekenen in januari 25% korting en in de maand februari nogmaals 75% korting door (totaal 100%)

Wil je alvast een jaarabonnement aanschaffen ? Zie  kolom hiernaast voor meer info. en de korting. 

We blijven jullie missen maar, zullen er alles aan doen om dagelijks leuke en uitdagende sportlessen aan te bieden en zien jullie heel graag terug in februari 2021. 

 

REGEL NU ALVAST JE JAARABONNEMENT 2021 ONLINE EN JE HOEFT NIETS MEER TE REGELEN ALS WE OPEN ZIJN.
Jaarabonnement flyer 2021

Bij opening kan je het jaarabonnement aan de bar aanschaffen maar, omdat heel veel mensen dit gaan doen en wij veel drukte verwachten is het makkelijker om dit nu alvast te regelen.Door op deze link te klikken, kom je bij het formulier wat je vervolgens kan ondertekenen en naar [email protected] kan mailen. Het bedrag (let op de maand korting ivm lockdown) maak je dan over naar ons rekeningnummer (dit staat vermeld onder aan het inschrijfformulier) en je ontvangt van ons een bevestiging. Op deze manier hoef je niet in de rij te staan en kan je gelijk gebruik maken van je abonnement.  Je betaald in 1 keer voor het jaarabonnement en vervolgens kan je heel het jaar onbeperkt sporten met heel veel korting.  Natuurlijk mag je ons ook mailen om het jaarabonnement te regelen:  [email protected]

 

LEDEN: DOE MEE MET ONZE GRATIS JANUARI SHAPE CHALLENGE OP FACEBOOK
Afvallen Eindhoven

Al meer dan 150 leden doen mee met onze januari SHAPE challenge. 2x per week komen we online bijeen en wekelijks ontvang je tips en kant en klare dagmenu’s. Ben je lid en wil je 3-5 kilo kwijt? Doe mee tijdens deze lockdown met onze challenge; zie onze Facebook pagina

PAST FITSPORTLAND OOK BIJ JOU?

FitsportLand is een modern sportcentrum in Schiedam. In ons sportcentrum werkt een grote groep gepassioneerde sportinstructeurs. Al onze sportinstructeurs hebben als doel om alle leden van FitsportLand Schiedam optimaal te begeleiden tijdens hun trainingen.