Wil je weten of Fitsportland Schiedam en al haar faciliteiten bij jou past?

Vul de vragenlijst in en en we nemen snel contact met je op!

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE
NIEUWSBRIEF.

WE ZIJN WEER OPEN EN PINKSTEREN GEOPEND.
Diaan en Carlo krijger 1

Vanaf 7 juni: meer groepslessen ook in de ochtend. 

We zijn nu ruim een week open en de reacties zijn zeer enthousiast. Gelukkig mogen we vanaf maandag 7 juni nog meer versoepelen. Dat betekent dat de groepslessen weer binnen gegeven mogen. Veel lessen zullen wij nog steeds buiten geven maar, o.a. de ochtendlessen doordeweeks gaan op een veilige manier binnen gegeven worden. Alle nieuwe of gewijzigde lessen zijn pas reserveerbaar in de avond rond 20.00 uur en niet in de ochtend.  Bijv: maandag 31 mei rond 20.00 uur kan je je opgeven voor de nieuwe of gewijzigde lessen van maandag 7 juni.  Lessen die op het rooster niet veranderd zijn kan je in de ochtend al reserveren. Vanaf maandag 14 juni is het nieuwe rooster dan weer compleet en kan je je voor alle lessen een week vooruit opgeven zoals je gewend bent (in de ochtend ipv 20.00 uur). Wij hopen de komende weken iedereen weer terug te zien in de lessen. Klik hier voor het nieuwe rooster.

Ook leuk om te weten: Vanaf zaterdag 5 juni mogen kleedkamers en douches weer gebruikt worden. 

Als er vragen zijn kan je ons altijd bellen: 010-4710404.

Groetjes van het team FitsportLand Schiedam 

HET SHAPE MAGAZINE IS UITVERKOCHT MAAR BIJ VOLDOENDE ANIMO BESTELLEN WE BIJ

Afvallen Eindhoven

Meer dan 150 leden hebben meegedaan met onze SHAPE challenge, 2x per week hebben we online meetings gehouden en de shapers kregen 8 weken lang een uitgebreid dagmenu en recepten. Alle weekmenu’s en en tips zijn nu gebundeld in een SHAPE magazine wat nu te koop is. Heb je niet meegedaan aan deze shape challenge maar wil je alsnog graag het magazine met 8 weekmenu’s ontvangen? Dan kunnen leden dit alsnog aanvragen: [email protected] Bij voldoende animo bestellen wij SHAPE magazine bij. De prijs is afhankelijk van de 2e oplage en rond de € 15,00 

PAST FITSPORTLAND OOK BIJ JOU?

FitsportLand is een modern sportcentrum in Schiedam. In ons sportcentrum werkt een grote groep gepassioneerde sportinstructeurs. Al onze sportinstructeurs hebben als doel om alle leden van FitsportLand Schiedam optimaal te begeleiden tijdens hun trainingen.