Wil je weten of Fitsportland Schiedam en al haar faciliteiten bij jou past?

Vul de vragenlijst in en en we nemen snel contact met je op!

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE
NIEUWSBRIEF.

UPDATE GEDEELTELIJKE LOCKDOWN 28 NOVEMBER Openingstijden, info en rooster

Diaan en Carlo krijger 1

Vanwege de gedeeltelijke lockdown moeten alle sportcentra in Nederland om 17.00 uur dicht. Om onze leden zoveel mogelijk tegemoet te komen hebben we in de periode van maandag 29 november tot maandag 20 december aangepaste openingstijden en een aangepast lesrooster. Om drukte in de fitness te voorkomen werken we net zoals vorige keer op drukke tijden weer met een kaartsysteem: Haal een kaart op aan de balie, zijn de kaarten op aan de balie, even wachten. 

Aangepaste openingstijden vanaf maandag 29 november:                Maandag t/m vrijdag: 07.00 – 17.00 uur.  Zaterdag van 08.00 -17.00 uur en zondag van 09.00 – 16.00 uur. 

Inschrijven voor alle groepslessen vanaf maandag 29 november kan vanaf zondag 28 november rond 12.00 uur ALLEEN nog maar via de nieuwe app die we gebruiken: Virtuagym. Alle lesreserveringen en lessen in de oude app worden zondag 28 november verwijderd, reserveer je lessen dus opnieuw in de nieuwe app. Nog geen uitnodiging van ons ontvangen voor het installeren: Mail naar: [email protected] of bel 010.4710404

Benieuwd naar ons aangepaste lesrooster?     Klik hier.

Groetjes van het team FitsportLand Schiedam

NIEUWE MAATREGELEN VANAF ZATERDAG 6 NOVEMBER

Helaas lopen de besmettingen weer op en komt de overheid vanaf zaterdag 6 november met nieuwe maatregelen. Wat betekent dit voor de klanten van FitsportLand? KLIK HIER VOOR ALLE INFO. 

VANAF 24 NOVEMBER HEBBEN WIJ EEN NIEUWE APP

PAST FITSPORTLAND OOK BIJ JOU?

FitsportLand is een modern sportcentrum in Schiedam. In ons sportcentrum werkt een grote groep gepassioneerde sportinstructeurs. Al onze sportinstructeurs hebben als doel om alle leden van FitsportLand Schiedam optimaal te begeleiden tijdens hun trainingen.