Spinning Schiedam
FitSportLand

Spinning, de beste indoor fietstraining die er is

Spinning is in onze sportschool in Schiedam is al 20 jaar een begrip. Veel sporters hebben voordeel bij het volgen van spinninglessen in onze sportschool. Bij spinning wordt je uithoudingvermogen flink op de proef gesteld. Aan de hand van de weerstandknop kan de weerstand persoonlijk afgesteld worden, zodat de les voor zowel gepassioneerde wielrenners en voor niet-wielrenners een ware uitdaging is. De kracht in de benen neem sterk toe bij het volgen van spinninglessen.

Voor wie is Spinning?

Wil je werken aan je uithoudingsvermogen en ook de kracht in je benen trainen? Dan is spinning echt wat voor jou. Er wordt gewerkt met opzwepende muzieklijsten, voor elk leselement wordt er andere muziek gebruikt. Sporters die deelnemen aan spinning vinden het vooral heel fijn dat ze door de muziek extra energie hebben om de training te volbrengen.

De voordelen van Spinning

Door de weerstandsknop, die je naar persoonlijk niveau kan opdraaien, is deze les geschikt voor alle niveaus . Iedereen die het fijn vindt om door muziek gemotiveerd te worden zal deze les zeker leuk vinden. De fietsen zijn van het gerenommeerd merk Tomahawk, dit merk is wereldwijd een begrip. Veel wielrenners maken dan ook graag gebruik van de spinninglessen om in het winterseizoen fit te blijven. Omdat er in de les op intervalniveau getraind word, is de les ook de ideale vetverbranding.

Je bent van harte welkom om een proefles Spinning mee te doen. Voor dagen en tijden: zie het sportrooster.,

Spinning Schiedam (2.1)

Wil je zelf een keer ervaren of FitsportLand bij je past?

Claim dan nu jouw gratis proefles!

BIJNA KLAAR 50%