Over FitSportland Schiedam

Wie zijn wij?

Omdat Fitsportland Schiedam meer dan 50 uur aan groepslessen aanbiedt kunnen wij er trots op zijn om met een team van zeer gepassioneerde sportinstructeurs te werken. Alle instructeurs zijn opgeleid in de trainingen die zij geven. Kennis wordt onderling vaak gedeeld en onze instructeurs hebben een grote passie voor sport .

Veel instructeurs nemen vaak deel aan de sportlessen die in onze sportschool worden aangeboden en volgen daarnaast workouts en bijscholingscursussen in het binnen- en buitenland. Alle opgedane kennis delen wij dan ook graag weer met onze leden tijdens de trainingen.

Geen verplichte jaarcontracten

Wij houden van transparantie. Bij ons geen verplichte jaarcontracten en stiekeme contractverplichtingen. Wij hanteren een maand opzegtermijn en dat is alles. Op deze wijze kan iedereen de kans krijgen om het sporten in een sportcentrum uit te proberen zonder verplicht minimaal een jaar lid te zijn.

Meerdere abonnementsvormen mogelijk

Heel veel sportcentra bepalen voor de leden de sportfrequentie. Met andere woorden: er is alleen een abonnement voor onbeperkt sporten mogelijk. Niet bij ons! Wij hebben een groot aanbod aan abonnementen waaruit je kan kiezen.

Gratis sauna en douches, natuurlijk!

Heerlijk na de training douchen en gebruik maken van de sauna valt natuurlijk binnen je sportabonnement. Daarnaast vinden veel leden dat wij de lekkerste koffie van Schiedam schenken in onze gezellige horeca waar je natuurlijk altijd welkom bent.

Een sportadvies of fitnesschema hoor bij de service

Natuurlijk hoef je niet extra te betalen voor een sportadvies of een fitnessschema, dit is allemaal service. Maak een afspraak voor een proefles en de eerste keer is de begeleiding één op één en wordt er een persoonlijk schema gemaakt waar we jouw doelen in verwerken.

INFO OVER COMPENSATIE EN ... NIEUW NU OOK BUITENFITNESS MET ONZE MATERIALEN

Helaas moeten we in deze lockdown langer gesloten blijven. Alle informatie vind je kort in deze mail maar voor meer info klik hier. 

Wij  geven vanaf 15 december diverse sportlessen live via onze open Facebookpagina en dagelijks komen er nieuwe lessen op ons Youtube kanaal bij. Ook is er de gelegenheid om voor de deur met onze materialen te trainen. Voor meer info bel 010-4710404 (09.00-12.00 en 16.00 19.30) 

We willen al onze leden tegemoet komen in de lesgelden en berekenen in januari 25% korting en in de maand februari nogmaals 75% korting door (totaal 100%)

Wil je alvast een jaarabonnement aanschaffen ? Zie  kolom hiernaast voor meer info. en de korting. 

We blijven jullie missen maar, zullen er alles aan doen om dagelijks leuke en uitdagende sportlessen aan te bieden en zien jullie heel graag terug in februari 2021. 

 

REGEL NU ALVAST JE JAARABONNEMENT 2021 ONLINE EN JE HOEFT NIETS MEER TE REGELEN ALS WE OPEN ZIJN.
Jaarabonnement flyer 2021

Bij opening kan je het jaarabonnement aan de bar aanschaffen maar, omdat heel veel mensen dit gaan doen en wij veel drukte verwachten is het makkelijker om dit nu alvast te regelen.Door op deze link te klikken, kom je bij het formulier wat je vervolgens kan ondertekenen en naar [email protected] kan mailen. Het bedrag (let op de maand korting ivm lockdown) maak je dan over naar ons rekeningnummer (dit staat vermeld onder aan het inschrijfformulier) en je ontvangt van ons een bevestiging. Op deze manier hoef je niet in de rij te staan en kan je gelijk gebruik maken van je abonnement.  Je betaald in 1 keer voor het jaarabonnement en vervolgens kan je heel het jaar onbeperkt sporten met heel veel korting.  Natuurlijk mag je ons ook mailen om het jaarabonnement te regelen:  [email protected]

 

LEDEN: DOE MEE MET ONZE GRATIS JANUARI SHAPE CHALLENGE OP FACEBOOK
Afvallen Eindhoven

Al meer dan 150 leden doen mee met onze januari SHAPE challenge. 2x per week komen we online bijeen en wekelijks ontvang je tips en kant en klare dagmenu’s. Ben je lid en wil je 3-5 kilo kwijt? Doe mee tijdens deze lockdown met onze challenge; zie onze Facebook pagina

PAST FITSPORTLAND OOK BIJ JOU?

FitsportLand is een modern sportcentrum in Schiedam. In ons sportcentrum werkt een grote groep gepassioneerde sportinstructeurs. Al onze sportinstructeurs hebben als doel om alle leden van FitsportLand Schiedam optimaal te begeleiden tijdens hun trainingen.