Over FitSportland Schiedam

Wie zijn wij?

Omdat Fitsportland Schiedam meer dan 50 uur aan groepslessen aanbiedt kunnen wij er trots op zijn om met een team van zeer gepassioneerde sportinstructeurs te werken. Alle instructeurs zijn opgeleid in de trainingen die zij geven. Kennis wordt onderling vaak gedeeld en onze instructeurs hebben een grote passie voor sport .

Veel instructeurs nemen vaak deel aan de sportlessen die in onze sportschool worden aangeboden en volgen daarnaast workouts en bijscholingscursussen in het binnen- en buitenland. Alle opgedane kennis delen wij dan ook graag weer met onze leden tijdens de trainingen.

Geen verplichte jaarcontracten

Wij houden van transparantie. Bij ons geen verplichte jaarcontracten en stiekeme contractverplichtingen. Wij hanteren een maand opzegtermijn en dat is alles. Op deze wijze kan iedereen de kans krijgen om het sporten in een sportcentrum uit te proberen zonder verplicht minimaal een jaar lid te zijn.

Meerdere abonnementsvormen mogelijk

Heel veel sportcentra bepalen voor de leden de sportfrequentie. Met andere woorden: er is alleen een abonnement voor onbeperkt sporten mogelijk. Niet bij ons! Wij hebben een groot aanbod aan abonnementen waaruit je kan kiezen.

Gratis sauna en douches, natuurlijk!

Heerlijk na de training douchen en gebruik maken van de sauna valt natuurlijk binnen je sportabonnement. Daarnaast vinden veel leden dat wij de lekkerste koffie van Schiedam schenken in onze gezellige horeca waar je natuurlijk altijd welkom bent.

Een sportadvies of fitnesschema hoor bij de service

Natuurlijk hoef je niet extra te betalen voor een sportadvies of een fitnessschema, dit is allemaal service. Maak een afspraak voor een proefles en de eerste keer is de begeleiding één op één en wordt er een persoonlijk schema gemaakt waar we jouw doelen in verwerken.

UPDATE 1 MEI
Diaan en Carlo krijger 1

Update maand mei.

Klik hier voor de link naar de update.

Lesgeld voor de maand mei wordt niet geïncasseerd maar moet natuurlijk gewoon betaalt worden als je wel gebruik maakt van onze faciliteiten en normaal via incasso of aan de balie betaalt. Lesgeld kan je aan de bar voldoen of via de betaallink die je in de update vind (zie link naar update bovenaan).  Voor leden die geen gebruik maken van onze materialen en lessen schuiven we de maand mei door. 

Sportrooster . Wij bieden op dit moment meer dan 50 lessen aan. Wil je meedoen aan één van de outdoor lessen? Klik op deze link voor het rooster vanaf 3 mei. Heb je nog geen inlogcode voor de reserveringsapp: Bel naar 010-4710404 tussen 09.00-13.00  en van 16.00-19.30 uur

Fitness outdoor. Elke dag kan je buiten gebruik maken van onze fitnessmaterialen. Je kan een eigen workout doen of workouts die wij aanbieden. Reserveer een plek. Openingstijden outdoor: 09.00 – 12.00 uur en van 16.00 – 19.30. (trainingen 30 min). 

Ook staan er meer dan 200 uitdagende sportlessen op Youtube. 

We zien jullie heel graag snel terug in FitsportLand Schiedam.

Veel liefs, team FitsportLand Schiedam.

 

INFO WAT BETREFT HET JAARABONNEMENT
Jaarabonnement flyer 2021

Veel leden hebben een jaar-abonnement aangeschaft. Heb je nog geen abonnement en wil je onbeperkt gebruik maken van alle lessen dan kan je een jaar-abonnement aanschaffen. Door op deze link te klikken kom je bij het inschrijfformulier. Dat kan je ondertekenen en naar [email protected] mailen. Let op!  De maanden dat je geen gebruik heb kunnen maken van de faciliteiten kan je in mindering brengen. Het restbedrag kan je overmaken:  rekeningnummer (dit staat vermeld onderaan het inschrijfformulier) en je ontvangt van ons een bevestiging.  Je betaald in 1 keer voor het jaarabonnement en vervolgens kan je tot 1 januari 2022 onbeperkt sporten met heel veel korting.  Natuurlijk mag je ons ook mailen om het jaarabonnement te regelen:  [email protected]

> Compensaties voor leden die begin 2021 of in juli 2020 een jaarabonnement hadden aangeschaft regelen we bij opening.

 

TE KOOP: HET SHAPE MAGAZINE

Afvallen Eindhoven

Meer dan 150 leden hebben meegedaan met onze SHAPE challenge, 2x per week hebben we online meetings gehouden en de shapers kregen 8 weken lang een uitgebreid dagmenu en recepten. Alle weekmenu’s en en tips zijn nu gebundeld in een SHAPE magazine wat nu te koop is. Heb je niet meegedaan aan deze shape challenge maar wil je alsnog graag het magazine met 8 weekmenu’s ontvangen? Dan kunnen leden dit alsnog aanvragen: [email protected] De prijs is € 12,50 

PAST FITSPORTLAND OOK BIJ JOU?

FitsportLand is een modern sportcentrum in Schiedam. In ons sportcentrum werkt een grote groep gepassioneerde sportinstructeurs. Al onze sportinstructeurs hebben als doel om alle leden van FitsportLand Schiedam optimaal te begeleiden tijdens hun trainingen.