Over FitSportland Schiedam

Wie zijn wij?

Omdat Fitsportland Schiedam meer dan 50 uur aan groepslessen aanbiedt kunnen wij er trots op zijn om met een team van zeer gepassioneerde sportinstructeurs te werken. Alle instructeurs zijn opgeleid in de trainingen die zij geven. Kennis wordt onderling vaak gedeeld en onze instructeurs hebben een grote passie voor sport .

Veel instructeurs nemen vaak deel aan de sportlessen die in onze sportschool worden aangeboden en volgen daarnaast workouts en bijscholingscursussen in het binnen- en buitenland. Alle opgedane kennis delen wij dan ook graag weer met onze leden tijdens de trainingen.

Geen verplichte jaarcontracten

Wij houden van transparantie. Bij ons geen verplichte jaarcontracten en stiekeme contractverplichtingen. Wij hanteren een maand opzegtermijn en dat is alles. Op deze wijze kan iedereen de kans krijgen om het sporten in een sportcentrum uit te proberen zonder verplicht minimaal een jaar lid te zijn.

Meerdere abonnementsvormen mogelijk

Heel veel sportcentra bepalen voor de leden de sportfrequentie. Met andere woorden: er is alleen een abonnement voor onbeperkt sporten mogelijk. Niet bij ons! Wij hebben een groot aanbod aan abonnementen waaruit je kan kiezen.

Gratis sauna en douches, natuurlijk!

Heerlijk na de training douchen en gebruik maken van de sauna valt natuurlijk binnen je sportabonnement. Daarnaast vinden veel leden dat wij de lekkerste koffie van Schiedam schenken in onze gezellige horeca waar je natuurlijk altijd welkom bent.

Een sportadvies of fitnesschema hoor bij de service

Natuurlijk hoef je niet extra te betalen voor een sportadvies of een fitnessschema, dit is allemaal service. Maak een afspraak voor een proefles en de eerste keer is de begeleiding één op één en wordt er een persoonlijk schema gemaakt waar we jouw doelen in verwerken.

INFORMATIE EN OPENINGSTIJDEN ZOMERVAKANTIE
Diaan en Carlo krijger 1

ZOMERVAKANTIE 

De zomervakantie start maandag 19 juli tot en met vrijdag 27 augustus. Omdat we niet weten hoeveel mensen er dit jaar op vakantie gaan is het zomerrooster uitgebreider dan andere jaren. We zijn in de zomervakantie doordeweeks gesloten van 12.30 u. tot 15.30 u. en we zijn geopend van 08.00 u tot 12.30 u. en van 15.30 u. tot 22.00 u. (Let op: vrijdag tot 21.00 u. geopend). Alle  zaterdagen  zijn we in de zomervakantie geopend van 08.00 u. tot 12.30 en op zondag zijn we alleen de eerste 3 zondagen gesloten: op 18 juli, 25 juli en 1 augustus. Vanaf zondag 8 augustus zijn we weer geopend van 09.00 u. tot 12.30 u. en dan gaan ook bepaalde groepslessen weer door. Voor alle info: 

Klik  hier voor de zomerinfo en het zomerrooster 

Groetjes van het team FitsportLand Schiedam 

HET SHAPE MAGAZINE IS UITVERKOCHT MAAR BIJ VOLDOENDE ANIMO BESTELLEN WE BIJ

Afvallen Eindhoven

Meer dan 150 leden hebben meegedaan met onze SHAPE challenge, 2x per week hebben we online meetings gehouden en de shapers kregen 8 weken lang een uitgebreid dagmenu en recepten. Alle weekmenu’s en en tips zijn nu gebundeld in een SHAPE magazine wat nu te koop is. Heb je niet meegedaan aan deze shape challenge maar wil je alsnog graag het magazine met 8 weekmenu’s ontvangen? Dan kunnen leden dit alsnog aanvragen: [email protected] Bij voldoende animo bestellen wij SHAPE magazine bij. De prijs is afhankelijk van de 2e oplage en rond de € 15,00 

PAST FITSPORTLAND OOK BIJ JOU?

FitsportLand is een modern sportcentrum in Schiedam. In ons sportcentrum werkt een grote groep gepassioneerde sportinstructeurs. Al onze sportinstructeurs hebben als doel om alle leden van FitsportLand Schiedam optimaal te begeleiden tijdens hun trainingen.