Over FitSportland Schiedam

Wie zijn wij?

Omdat Fitsportland Schiedam meer dan 50 uur aan groepslessen aanbiedt kunnen wij er trots op zijn om met een team van zeer gepassioneerde sportinstructeurs te werken. Alle instructeurs zijn opgeleid in de trainingen die zij geven. Kennis wordt onderling vaak gedeeld en onze instructeurs hebben een grote passie voor sport .

Veel instructeurs nemen vaak deel aan de sportlessen die in onze sportschool worden aangeboden en volgen daarnaast workouts en bijscholingscursussen in het binnen- en buitenland. Alle opgedane kennis delen wij dan ook graag weer met onze leden tijdens de trainingen.

Geen verplichte jaarcontracten

Wij houden van transparantie. Bij ons geen verplichte jaarcontracten en stiekeme contractverplichtingen. Wij hanteren een maand opzegtermijn en dat is alles. Op deze wijze kan iedereen de kans krijgen om het sporten in een sportcentrum uit te proberen zonder verplicht minimaal een jaar lid te zijn.

Meerdere abonnementsvormen mogelijk

Heel veel sportcentra bepalen voor de leden de sportfrequentie. Met andere woorden: er is alleen een abonnement voor onbeperkt sporten mogelijk. Niet bij ons! Wij hebben een groot aanbod aan abonnementen waaruit je kan kiezen.

Gratis sauna en douches, natuurlijk!

Heerlijk na de training douchen en gebruik maken van de sauna valt natuurlijk binnen je sportabonnement. Daarnaast vinden veel leden dat wij de lekkerste koffie van Schiedam schenken in onze gezellige horeca waar je natuurlijk altijd welkom bent.

Een sportadvies of fitnesschema hoor bij de service

Natuurlijk hoef je niet extra te betalen voor een sportadvies of een fitnessschema, dit is allemaal service. Maak een afspraak voor een proefles en de eerste keer is de begeleiding één op één en wordt er een persoonlijk schema gemaakt waar we jouw doelen in verwerken.

OPENINGSTIJDEN EN ROOSTER

Diaan en Carlo krijger 1

Openingstijden sportcentrum: Maandag t/m donderdag geopend van 08.00 – 22.00 uur. Vrijdag van 08.00 – 21.00 uur. Zaterdag van 08.00 -14.00 uur en zondag van 09.00 – 13.00 uur. 

Benieuwd naar onze groepslessen? Klik hier.

Groetjes van het team FitsportLand Schiedam 

3 -5 KILO AFVALLEN IN 10 WEKEN? DOE MEE MET ONZE SHAPE CHALLENGE GROEP VANAF 21 SEPTEMBER.
Afvallen Eindhoven

Meer dan 150 leden hebben afgelopen winter met veel succes meegedaan met onze SHAPE challenge. Wil jij ook 3-5 kilo afvallen in 10 weken? Vanaf dinsdag 21 september om 20.30 uur starten we met een nieuwe SHAPE challenge groep. Maar, let op ! Wij hebben maar 10 plekken beschikbaar. Interesse? Wees er snel bij en check onze Instagram of Facebook voor alle info. 

PAST FITSPORTLAND OOK BIJ JOU?

FitsportLand is een modern sportcentrum in Schiedam. In ons sportcentrum werkt een grote groep gepassioneerde sportinstructeurs. Al onze sportinstructeurs hebben als doel om alle leden van FitsportLand Schiedam optimaal te begeleiden tijdens hun trainingen.