Sportschool Schiedam.
FitSportLand
Sportschool Schiedam.
FitSportLand
Sportschool Schiedam.
FitSportLand

FitsportLand dé sportschool in Schiedam

Met vijf sportzalen en meer dan 40 uur aan groepslessen per week is FitsportLand de sportschool in Schiedam waar onze instructeurs altijd voor je klaar staan. Of je nu interesse hebt in onze groepslessen, fitnesstraining of het SHAPE-programma, met het ruime aanbod aan diverse abonnementsvormen biedt onze sportschool in Schiedam iedereen de mogelijkheid om te sporten. Wacht niet langer en maak vandaag nog een vrijblijvende afspraak voor een gratis proefles, rondleiding of sportadvies. 

De sportschool in Schiedam waar persoonlijke aandacht centraal staat

Fitsportland blinkt niet alleen uit als allround sportschool waar een uitgebreid scala aan groepslessen wordt aangeboden. Bij Fitsportland kan je namelijk ook terecht in ons modern fitnesscentrum waar je uitstekend kunt trainen op moderne fitnesstoestellen of met losse gewichten. 

Onze sportschool in Schiedam heeft fitnessapparatuur van het gerenommeerde merk Technogym. Deze toestellen zijn ontwikkeld met medewerking van top-technici, fysiotherapeuten, inspanningsfysiologen en kinesiologen.

FitsportLand is een modern sportcentrum in de nieuwbouwwijk Svea. FitsportLand is 7 dagen per week geopend en goed bereikbaar per auto, bus, fiets en tram. Wij beschikken over vijf sportzalen waaronder een ruime gymzaal, twee zalen voor Muziek & Bewegen, een spinningzaal en een fitnesscentrum. FitsportLand is een sportcentrum voor het hele gezin. Wij vinden het belangrijk dat iedereen zich welkom voelt en in een gezellige sfeer kan trainen. Onze leden maken dan ook voor en na de training graag gebruikt van onze gezellige en moderne horeca. 

Waarom trainen bij FitsportLand Schiedam?

Fitsportland de sportschool in Schiedam

Wil je zelf een keer ervaren of FitsportLand bij je past?

Claim dan nu jouw gratis proeftraining!

BIJNA KLAAR 50%