Danslessen jeugd Schiedam
FitSportLand

Dance voor de jeugd: stoere danslessen vanaf 6 jaar

Ook aan de jeugd is gedacht in onze sportschool in Schiedam wat betreft dansen. Dansen is vaak populair bij kinderen, zij kunnen zich helemaal laten gaan als ze bijvoorbeeld een leuk nummer op Tv of Youtube horen en zijn heel goed in het onthouden van danspassen. Dit wordt ook toegepast in de danslessen die wij aanbieden voor de jeugd. Er wordt gewerkt op de nieuwste muziek die bij desbetreffende leeftijd op dat moment populair is. De kinderen genieten ervan om op hun favoriete nummers een dans te leren. Natuurlijk wordt er daarnaast ook gewerkt aan techniek, coördinatie en het samenwerken met anderen.

Welke danslessen bieden wij aan?

Dancemix

Bij dancemix is de les zeer afwisselend qua muziek en dansstijlen. Er wordt gedanst op verschillende stijlen zoals: musical, show, streetdance en moderne dans. Houd je van stoer, snel en show dan is dit de juiste stijl! Elke week wordt er verder gewerkt aan de danspassen.

Modern Dance

Modern Dance is een inspannende en expressieve les. Het inlevingsvermogen speelt een grote rol bij het uitvoeren van de danspassen. Anders dan bij Dancemix wordt bij deze stijl ook veel gebruik gemaakt van de vloer en de ruimte (d.m.v. springen en rollen).

De voordelen van dance op jongere leeftijd

Op jonge leeftijd beginnen met sporten heeft qua gezondheid een meerwaarde op latere leeftijd. Kinderen die al jong beginnen met sporten, sporten vaak ook nog op latere leeftijd. Het voordeel van dansen op jonge leeftijd is dat de kids hun creativiteit kwijt kunnen en daarnaast een goede houding en spierkracht ontwikkelen. Ook hun motoriek zal sterk verbeteren en daarnaast is het natuurlijk ook gewoon belangrijk dat ze er lol in hebben en een stukje ontspanning in het dansen kunnen vinden na een schooldag.

Je bent van harte welkom om een proefles dancemix of Moderne Dance mee te doen. Voor dagen en tijden: zie het sportrooster.

Kids dans Schiedam (2.1)

Wil je zelf een keer ervaren of FitsportLand bij je past?

Claim dan nu jouw gratis proefles!

BIJNA KLAAR 50%